Doftande berg med saltstänk


Vår vackra hamn sedd hemifrån (Halepa)


Mamma är här

Midsommar kom och gick och inte hann jag med att fira.. trodde faktiskt att det skulle vara på lördagen.. tar visst fel på dagarna mer och mer numera - idag tyckte jag att det skulle vara onsdag..

Mamma kom i gårkväll och stannar till fredag, sen tar hon ungarna och åker hem till Sverige! Kommer att sakna dem grymt som jag gör varje sommar men det är ju enda sättet att de ska få en rejäl dos svensksommar och det vill jag absolut inte att de ska missa. Att lära känna släkten där hemma rikitgt och ha minnen från min morfar och mormor och alla andra som finns kvar av de äldre!

Vi satt och spånade hur man ska komma in i den svenska vardagen med marknadsföring för fastigheter i Grekland. Kan ha kläckt ett guldkorn vi får se framöver ska bli lite intressant!

Har massa vackra bilder från sommarparadiset Chania som jag är lycklig nog att bo i - ska skjuta upp ett par och dela med mig av sommar, sol och hav!

Ha det BRA!!

Eller en solstol på bryggan vid sommarhuset..

Eller en solstol på bryggan vid sommarhuset..

Sommaren i Blekinge är fantastisk - havet, klipporna och grönskan!

Blir det sol i midsommar hemma i Sverige eller inte...

Mitt problem är inte som de flesta annars har... de flesta vill att restresorna ner till Kreta ska gå ner i pris... jag letar desperat efter resor någotsånär prisvärda för att låta ungarna åka till mormor och morfar på semester.. Oftast brukar midsommarafton vara en bra resdag - bara jag som frivilligt flyger omkring den dagen speciellt om det är fint väder hemma i Sverige. Håll tummarna för mig och för att solen ska skina där hemma så att det inte kostar hela lönen att låta ungarna insupa lite svensk sommar i år oxå! Jag kommer tyvärr inte hinna insupa mycket svensk sommar denna gången, kanske en svensk eller möjligt vis dansk sommarnatt, blandat med doften av flygbränsle (stannar nog på flygplatsen för en snabb resa tillbaka till jobbet..) Skickar upp lite fina sommar bilder.. Man får njuta som man kan!

Vackert Renoverat Traditionellt Stenhus på Västra Kreta

Vackert Renoverat Traditionellt Stenhus på Västra Kreta


Vackert nyrenoverat Stenhus till salu på västra Kreta

mer info

http://www.artechomes.com/content/view/105/41/lang,se/

Välkommen till min värld, en underbar blandning av Fastigheter och Cocktails!

Jag kommer att försöka skriva lite då och nu förhoppningsvis lite varje vecka i alla fall... Hoppas kan man ju. 2 barnsmamma med 2 arbeten och full sommar i Grekland - inte så mycket extra datortid över, en och annan mörk timme om natten som sömnen får stryka med..

I alla fall välkommen till min vardag där jag kommer prata drinkar, hus, att blanda roliga/goda drinkar och att bygga och förhoppningsvis ;-) sälja hus!


Flair - träning och åter träning

Flair - träning och åter träning

Härlig shakerteknik och stort leende

Härlig shakerteknik och stort leende

Elev från cocktailskolan i fullt arbete på Karlssons i Chania - vi saknar dig gumman... Lycka till med studierna!

Lektion Cocktailskolan Göteborg

Lektion Cocktailskolan Göteborg

Utbildningen är bara 3 veckor och det är mycket som ska läras - inget latmansgöra!

Detta är en kort beskrivning av Cocktailskolan Kreta

Detta är en kort beskrivning av Cocktailskolan Kreta


Detta är en kort beskrivning av Kretadivisionen av Cocktailskolan (www.cocktailskolan.se) från en elevgrupp. Tolkas efter eget huvud.

Vårt Nya Projekt i Maleme utanför Chania

Vårt Nya Projekt i Maleme utanför Chania

En kort promenad till året runt byn Maleme och ett stenkast till havet. Vi bygger ett helårsboende med gemensam pool (inkl. jacuzzi), köksområde med grill vid pool kanten. Allt som allt en nytt litet bostadsområde i harmoni med naturen på totalt 18 hem.

Mer information kommer snarast!

Så här kan det se ut hemma hos dig på Kreta

Så här kan det se ut hemma hos dig på Kreta


En vacker villa vid havet med strandtomt och egen pool. Utsikten behöver jag nog inte orda mycket över.. mer information på
http://www.artechomes.com/content/view/107/42/lang,se/

RSS 2.0